Våra produkter

X2 Wireless

X2 Wireless är ett modernt sensorsystem för dig som vill känna dig lugn, trygg och ha koll på vad som händer. Våra uppkopplade sensorer kan mycket mer än att varna vid brand. Med data från sensorerna har du tillgång till information och beslutsunderlag redan innan problem uppstår.
Vi vill att den bästa och senaste tekniken ska vara tillgänglig för alla. Att digitalisera och framtidssäkra en fastighet behöver inte vara svårt, våra smarta, uppkopplade sensorer är enkla att installera och lätta använda. I appen får du snabbt överblick över hela ditt system – oavsett om du bor i villa, bostadsrätt, har ett flerfamiljshus eller en företagslokal. Våra produkter och tjänster bygger på trygg IoT (internet of things) – de är uppkopplade, smarta och säkra. Med X2 Wireless får du färdiga IoT-paket för brandskydd, hemlarm, klimatanalys och trygghetstjänster i samma smidiga sensorsystem. Redo att kopplas in och användas direkt.

Noctu - ett portabelt kontrolltorn

Noctu är ett visuellt och användarvänligt system för överordnad kontroll och styrning av underliggande system för brand, passage, inbrott, drift, kameror m.m.

Med din Noctuklient kan du lätt, vid larm, vart du än befinner dig, kontrollera om eventuell åtgärd behövs. Du kan alltså på ett enkelt sätt både spara dig tid och pengar. Med Noctus smidiga säkerhetsystem så har du överblick på alla dina fastigheter, dygnet runt.

Säkerhetssystemet är lika relevant att installera för alla storlekar av företag – privata så som kommunala.
Noctu kan ge den där extra tryggheten perfekt förpackad efter just era unika behov.

Vi kommer gärna och lyssnar till er situation och kartlägger hur vi kan hjälpa er.

Genom vårt mångåriga samarbete med Mecuro i Göteborg och Sensecoms kontor i Umeå möjliggörs en rikstäckande verksamhet där vi kan nå ut till kunder i alla delar av vårt avlånga land.

logo Noctu

Windon

Solceller och vindkraft, Svensk kvalité. Solceller och växelriktare från Windon AB.

Solceller från Windon AB är utvecklade i Sverige av Swemodule AB. Vi är idag den enda Svenska producenten av Solceller där vi på detaljnivå styr över material och produktion. Vi har nu också en komplett serie svenskutvecklade växelriktare, växelriktarna är från storlek 1kW upp till 20kW och naturligtvis är menyer, manualer, appar och portaler på svenska. I tillägg har maskinerna svensk support och utbytesgaranti, detta gagnar för ett smärtfritt ägande. Välj mellan nyckelfärdiga paket med växelriktare och montagematerial eller endast komponenter. Windon säljer också solceller för användning till el patron, detta genom direktkoppling till ackumulatortank för er som vill dryga ut värmekostnaden samt eventuellt också vill spara livslängd på er värmepump.

Windon har marknadens bästa kvalité på solceller, de producerar både mer el samt har en längre livslängd. Windon har produktionsanläggningar som suttit uppe i mer än 10 år vilket visar att ingående materialet håller måttet. 50 års garanti på våra solcellspaneler borgar för en bra produkt. Windon har en egen patenterad montageställning för mark där monteringstid är ca 1/4 del av tiden mot konkurrerande markställningar på marknaden. Montageställningar till mark används ofta där det inte finns plats på tak alternativt om byggnaderna inte ligger i rätt väderstreck. Markmonterad montageställning är det enda produktiva sättet att montera solceller på i större markinstallationer såsom Solpark. Naturligtvis erhåller NI även genom Windon ställningar till alla sorter av takmontage, dessutom kablar, kontaktdon, växelriktare, åskskydd mao allt ingående material till ER anläggning. Windon tillverkar 2 egna produkter på panelsidan, dessa särskiljs genom multi/poly kristallint kisel genom Windon Premium 295Wp. I tillägg för dem som vill ha lite mer effekt/yta tillverkas också ett monokristallint alternativ genom Windon Effecta 360Wp.

Vill du veta mer om våra produkter?