Sol- och vindinstallationer

Sol, Vind & Batterilagrings installationer

Vi erbjuder helhetslösningar som uppfyller högt ställda krav på funktionalitet och driftsäkerhet under lång tid. Svensktillverkade avancerade solceller med marknadens högsta verkningsgrad och garantier. Windons solpaneler är byggda för vårt nordiska klimat.

.

Några av våra övriga varumärken:

Du kan halvera din elräkning

De flesta av våra solcellskunder kan halvera sin elräkning. Du får lägre energikostnader från dag ett och efter ca 9 år är ditt solcellssystem avbetalat och du gör en ren vinst i minst 20 år till.

Du gör en insats för nästa generation

Med solceller på taket producerar du ny solel som hjälper till att öka andelen förnybar energi i ditt närområde och i hela Europa.

Minimalt underhåll

Solcellerna är i princip helt underhållsfria och det finns inga rörliga delar som måste underhållas eller kan gå sönder. Alla våra solceller har en effektgaranti på 25 år och deras livslängd är minst 30 år.

Du höjer värdet på ditt hus

Även om ni inte planerar att sälja ert hus så tjänar ni på att skaffa solceller. Era solceller höjer värdet på ert hus tack vare att driftkostnaderna sänks rejält.

Du påverkas mindre av elpriserna

När du producerar egen solel minskar du ditt inköpsbehov och du blir mindre beroende av elmarknadens upp- och nedgångar. Du blir helt enkelt mer självförsörjande.

Besök gärna en av våra referensanläggningar

Vi har referensanläggningar i bl.a. Holmnäs , Umeå , Vindeln , Junsele , Djäkneböe , Björna där både villor och ett stora jordbruk finns representerade.

Skapa kostnadsfri förfrågan

Du binder inte upp dig till något & det är helt gratis. Lycka till!